Airbnb tilbyr en natt på Dracula sitt hotell

Opplev en natt på Grev Dracula sitt slott med Airbnb i Transylvania. Dette er ikke en opplevelse for de lettskremte.

Airbnb har blitt en populær måte å feriere på for mange. Her kan du få leie private hjem som ofte utgjør en rimeligere reise enn om man skal bo på hotell. Det mangler heller ikke på muligheter for å spesielle opplevelser ved at du bor som de lokale i stedet for å befinne deg på et hotell som er designet for turister. Grip din billett med smålån og dra nytte av en unik erfaring

Nå har du muligheten til å leie deg et rom på Bran Castle i Transylvania som er selveste slottet til Grev Dracula, som de fleste har lest eller hørt om. Tør du å tilbringe natten på slottet til Dracula som levde på menneskeblod alene i slottet på toppen av en fjelltopp i Transylvania? Du blir møtt av selveste Dacre Stoker, som er grand-nevøen til Bram Stoker som skrev historien om Grev Dracula på akkurat dette slottet.

 Grand-nevø av Bram Stoker er vert for oppholdet

Når du booker et opphold på hotellet via appen til Airbnb og ankommer Transylvania, så møtes du av en heste-vogn som bringer deg opp til slottet hvor du blir møtt av Bram Stokers Grand-nevø, som også gjerne viser deg rundt på slottet og dets hemmelige ganger. Dette er en mulighet som alle tilhengere av den gamle novellen burde prøve. Noe nærmere en virkelig Grev Dracula kommer du ikke.

 Tidsriktige detaljer

Ved at du møtes av en heste-vogn som bringer deg opp på fjellet, gis du en unik mulighet til å leve deg inn i atmosfæren til historien om Grev Dracula og få et inntrykk om hvordan det måtte føles å møte den virkelige greven. Bestill et rom for to og benytt deg av denne eksepsjonelle muligheten sammen med din partner. Dette blir en opplevelse du sent vil glemme, om du da i det hele tatt tør å bli der hele natten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *