Besøk Barbados

Nordmenn elsker å være ute i sola, og det har nok med å gjøre at vinteren føles lenger enn sommeren. I mange tilfeller er det også kaldt og vått, noe som fører til at vi får sleike litt sol sjeldnere enn mange andre land. Hvis du vil rømme fra kulde, snø og regnvær i Norge, til et sted langt borte fra Skandinavia, så er Barbados det perfekte reisemålet for deg som er soltørst. Her kan du virkelig leve ut drømmen om solfylte strender, krystallklart vann og en natur du neppe har sett maken til før.

Dette er den ultimate destinasjonen for de som virkelig vil komme seg vekk, og inn i drømmeland hvor det kun er fantasien som setter en stopper for hva man kan gjøre. Barbados har unike områder, som for eksempel på syd, vest og østkysten av øya, og du vil finne et bredt utvalg hva gjelder hoteller, restauranter, barer og butikker. På østkysten vil du finne færre hoteller, men det er også på denne siden av øya du vil finne den beste utsikten, hvor atmosfæren tar utflukten din til nye høyder.

 

Paradiset i det karibiske hav

Fantastiske strender som er åpne for alle, og det turkise havet som virkelig gir deg lyst til å bade, er definisjonen på Barbados. Det er med andre ord et paradis i det karibiske hav, som nærmest virker å være en skjult skatt for mange nordmenn. Du vil finne masse god mat og en kultur du nærmest ikke har sett maken til, der fisk og skalldyr er fokuset hva gjelder mat.

På Barbados finnes det også en lokal rom som heter Mount Gay, som du kan kombinere med litt lime og en isbit for å nyte. Ta deg tid til å lese mer om unike reisemål som nærmest er paradis hos startsiden som gir gode tips, og kanskje vil du oppdage flere skjulte skatter rundt eller i det karibiske hav. I Bridgetown på Barbados kan du for eksempel shoppe, hvor den største gaten heter Broad Street, og her vil du finne flere taxfree butikker.

 

Prøv en Bajan-buss

Bajanere er navnet på folket som lever i Barbados, og uansett hvor du velger å bo så kan du alltids dra på en utflukt. Du kan for eksempel benytte deg av guider som vil vise deg rundt på øya ved hjelp av ulike transportmuligheter. Den mest populære måten å oppleve Barbados på er å benytte seg av en såkalt Bajan-buss, som vil fungere på samme måte som en turistbuss. Bajan-bussen er derimot mer akseptert, og det virker som at folket i Barbados ser på turister som sine egne.

Bajan-bussen skal være minnerik, gøy og inneholde en unik opplevelse, noe mange nordmenn også vil definere Bajan-bussen som. Det finnes forskjellige pakker å bestille for Bajan-bussen, hvor du kan få med drikke og mat på kjøpet. I tillegg får du besøke de mest eksotiske områdene på øya i Barbados, noe som helt klart vil gi deg gode assosiasjoner til en turistbuss i fremtiden. Hvis du som nordmann ønsker å rømme fra kulda, så er Barbados paradiset du har lengtet etter i det karibiske hav!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *