Bli en mester til å pakke

Bli en mester til å pakke

Hater du også følelsen av at du har glemt noe viktig når du skal ut å reise? Den kan du faktisk eliminere helt, hvis du blir en sann pakkemester. Dermed kan du nemlig alltid sørge for å ha med deg alt det du skal, og du slipper å få hjertet opp i halsen hver gang du er på vei ut døren. Her kan du lese mer om hvilke smarte triks som gjør deg til en sann pakkemester.

Ha nødvendige artikler klare

Det er faktisk sånn at som med mye annet i livet, så handler det å være en pakkemester mye om å være godt organisert og veldig godt forberedt. Hvis du alltid har nødvendige ting klare, så slipper du faktisk å måtte omrokere på hele badet hver gang du skal reise, eller lure på om du husket å pakke tannkrem eller ikke.

Er det noe som kan kjøpes på reisen?

Hvis du uansett har tenkt å kjøpe ny parfyme og solkrem på flyplassen, så er det kanskje ikke den helt store vits i å pakke med seg nettopp dette. Husk at ting som tannkrem også er noe man får kjøpt så godt som alle steder i verden, og dermed kan man kanskje lage en liten liste over ting som man kan kjøpe underveis. Solkrem er også noe som er en forbruksvare på solferie, og da kan man kanskje kjøpe en tube eller flaske når man er kommet frem eller på flyplassen, i stedet for å dra med seg noe som man uansett kan bruke opp når man kommer hjem? Altså handler ikke det å være mesterpakker utelukkende om å være godt forberedt, men også om å tenke litt langsiktig. Ting man anser som nødvendige, som snus uten fra tobakk, er det kanskje lurt å kjøpe med på forhånd.

Rull, ikke brett!

Et utrolig godt pakketriks for deg som vil spare både plass og krøllete plagg når man kommer frem, er å rulle og ikke brette plaggene når du legger dem ned i kofferten. Når man ruller sparer man nemlig utrolig mye plass, og i tillegg så unngå du streker og krøller på klærne i mye større grad når du kommer frem. Det er veldig deilig for deg som ikke har pakket reisestrykejern.

Hvilke fasiliteter finnes der du skal?

I forlengelse av dette tipset, kan det også være lurt å sette seg inn i hvilke fasiliteter som finnes der du skal. Hvis det står på hjemmesiden til hotellet at de har sjampo, balsam og dusjsåpe (og dette står tydelig hvis du leser gjennom nøye), så er det faktisk noe du slipper å pakke. Det samme gjelder hvis du sjekker hvilke services du har tilgang på. Hvis du for eksempel kan vaske tøy på hotellet, så trenger du ikke pakke med nok undertøy til alle dagene, fordi du kan vaske underveis. Da sparer du mye plass til gode kjøp som du kan ta med deg hjem igjen.

Det er for eksempel mange hotellrom som er utstyrt med både strykejern og strykebrett, og da kan du trygt pakke de tingene du vet trenger å strykes. Et godt tips hvis du ikke har tilgang på dette eller har plagg som ikke tåler strykning – er å henge plaggene i dusjkabinettet etter en varm og dampende dusj. Dampen vil nemlig få klærne til å rette seg ut.

Så er du på god vei til å bli en sann mesterpakker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *