Besøk Bergen

Bergen er for mange kjent som byen ”der det alltid regner”. Likevel bør ikke Norges nest største by overses. Bergen er en by full av historie og tradisjon, og byen tilbyr alt fra vakker natur til spennende byliv. Med et flust av attraksjoner vil du aldri kjede deg i Bergen.

En av Norges største attraksjoner ligger i nettopp Bergen, nemlig Bryggen. Bergens første bebyggelse lå på Bryggen, og er i dag på listen over UNESCO’s liste over verdens kulturarv.  I dag kan du ta turen gjennom de trange passasjene for å få et innblikk i Bergens historie. Fra Bryggen kan du også ta turen innom Torget i Bergen, også ofte kalt Fisketorget. Dette er et av Norges mest kjente og berømte utendørsmarkeder, og det blir på torget solgt sjømat, frukt og grønnsaker.

Hvis du heller vil oppleve et møte med dyrelivet på dypet og landjorda siden 1960, kan du ta en tur innom Akvariet i Bergen. Her kan du møte sjøløver, pingviner, krokodiller, fisk og slanger. Hver dag kan du bli med på foring eller show i parken, og du vil garantert lære noe du ikke visste fra før.

Bergen tilbyr også en annen kjent turistattraksjon – Fløibanen. Her kan du ta en kabelbane opp til Fløyen, hvor du får en fantastisk utsikt over hele Bergen. Det er flere gode turopplevelser eller en stor lekeplass for de yngre.

Selv om byen er Norges nest største vil du likevel her finne en stemning som minner mer om en hyggelig småby. Det er en allsidig by, hvor du finner det du leter etter uansett om det er kultur, natur eller historie du er interessert i.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *