De beste tipsene til lange flyvninger

Å reise til verdensdeler slik som Asia og Sør Amerika er utvilsomt meget spennende. Her kan du oppleve helt nye kulturer som du kanskje aldri har sett maken til. Reis til byer slik som Rio de Janeiro, så vel som Beijing. Det er derimot bare en ulempe ved reiser til steder slik som dette. Tross deres åpenbare skjønnhet, det flotte været, og ikke minst alt som er å se og gjøre der, så er det en ufattelig lang flytur.

Reiser til Sør Amerika og Asia tar ikke bare over 24 timer – de har også meget lange flyvninger. Altså er det ikke slik at det er venting ved mellomlandinger som gjør turene så lange, men det å fly fra for eksempel Amsterdam til Dubai tar evigheter. Som om ikke det var nok, så skal du nå videre til Beijing rett etterpå. Uansett hvor korte beina er, og hvor god form du er i, så kan dette virkelig ta på. Derfor er det et godt råd å virkelig forberede seg på en slik lang tur.

 

Sørg for å laste ned underholdningen

Den største feilen du kan gjøre ved lengre reiser er å glemme underholdningen hjemme. Selv om samtlige fly har underholdning, så er dette sjeldent noe mer enn bare de mest generelle seriene eller filmene. Om du ønsker den typen underholdning du elsker, slik som for eksempel casino spill i diverse former, så gjelder det å stå rustet for dette. Den beste måten å takle det på er å laste ned alt du skal benytte før turen. Selv om flere og flere fly begynner å få Wi-Fi, så er dette ingen garanti. Dessuten kan det fort hende at nettet er meget tregt.

Du bør dessuten ta med deg en god bok. Det er tross alt ikke alle som liker å stirre inn i en skjerm i over 15 timer, som de lengste flyvningene kan komme på, og da er det et godt råd å ha en god bok du kan lese i. Kanskje kan en krimroman friste deg, og før du vet ordet av det har du fullført hele boken og flyet er klart for å lande. Eller kanskje du i stedet skal kjøpe en skikkelig kjedelig bok som gjør at du sovner med en gang!

 

Takk deg selv for en mer komfortabel flytur

Andre gode tips som kan være verdt å ta med seg, eller eventuelt lære seg på forhånd, er programmer for hvordan du skal strekke på kroppen. Det trenger ikke være veldig avansert. Bare det å komme seg på beina og få litt blodsirkulasjon er viktig. Du sitter tross aldri 15 timer i strekk en vanlig dag, så hvorfor prøve deg på det på flyet?

Ta med deg disse tipsene neste gang du skal reise langt. Verdensdelene Asia og Sør Amerika er begge ufattelig vakre, og det er synd om du skal droppe dem grunnet flyturen. Dessuten er det også synd om du ikke skal kunne ha en fin tur frem og tilbake. Så gjør deg klar, og spenn deg fast for eventyret!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *