Slovenia tilbyr de billigste skiferiene for familier

Hvis du vil oppleve skisteder med familien i utlandet, er Slovenia blitt et populært sted å dra. Her er prisene opp til 50 prosent lavere enn i andre land som er tilknyttet Alpene.

Prisene for å dra til utlandet for å stå på ski, er blitt ganske høye, spesielt om du ønsker å stå på ski i Alpene. Men det er fortsatt mulig å velge steder som tilbyr billigere skiferie enn du kan finne hjemme. Slovenia har mange spennende og fasinerende skisteder som også er knyttet til Alpene, og prisene her er vesentlig lavere enn i deres naboland. Det er mange skisteder å velge mellom. Hele 26 steder tilbyr deg gode muligheter for å tilbringe dager eller uker i skibakkene i vinter.

Med prisene de tilbyr på skisteder her, så kan det være overkommelig for de fleste å ta med seg hele familien på skiferie i Slovenia. Bakkene kan tilby alt du ønsker for å tilbringe gode dager i snøen, og du kan også ta med deg hele familien ut på kvelden uten at kostnaden blir altfor høy. Foreldre kan til og med unne seg vin til maten uten at dette fordyrer måltidet spesielt mye. Om du behöver ett lån kan du få tillgång till MONEYBANKER.

 Billig med både skikort og mat

Med billige skikort og billig mat og drikke, er det et godt valg for skiferie i Slovenia med familien. For en hel dag i bakken koster det per person i Slovenia ca 200kr, som til sammenlikning koster ca. 320kr i andre land tilknyttet Alpene. Lunsj i andre Alpe-land kan koste deg rundt 150kr for et par pizza-stykker og brus, mens i Slovenia kan du få en tre-retters middag med vin for rundt 100kr. Med priser som dette kan hele familien spise seg mette hver dag på restaurant. Dette er et tilbud som benyttes mye av britiske turister, i tillegg til turister fra en del øst-Europeiske land. Benytt sjansen for en billig skiferie i Slovenia for hele familien uten at lommeboka får lide altfor mye.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *