Reis dit dine seriehelter oppholder seg

Vi har alle sett på en TV serie eller en film og bare absolutt elsket stedet karakterene oppholdt seg. Kanskje var det en øy i tropene, en storby du har drømt om å reise til, eller muligens middelalderske vibber slik som i Game of Thrones. Uansett sitter vi inne med et ønske om å være med i disse seriene og filmene, og da ofte bare på bakgrunn av hvordan stedene karakterene oppholder seg ser ut. For det blir jo rett og slett et drømmeland når de gang på gang velger ut den beste naturen.

Game of Thrones er som nevnt ovenfor ett av de stedene aller flest TV-tittere har hatt et brennende ønske om å se naturen til. Den storstilte naturen, kombinert med flotte slott i middelaldersk arkitektur er virkelig imponerende. TV-serien ble filmet i en rekke Europeiske land som inkluderer Island, Nord-Irland, Spania, Marokko, Kroatia, og ikke minst lille Malta. Her er det med andre ord mange spennende eventyr som HBO frister oss med, og det bare i løpet av en enkelt TV-serie. Det finnes også en rekke andre serier og filmer som også frister oss til å ta turen, så hvorfor ikke drømme litt til, og faktisk reise til disse stedene?

HBO Nordic frister til drømmereiser

Det er liten tvil om at den gjennomsnittlige serien og filmen hos HBO Nordic virkelig bidrar med fristelsen å reise til andre steder. Du kan nyte seriene her for eksempel i evigheter, og du finner alle de mest populære alternativene her. Dessuten kan du nyte det faktum at HBO Nordic gir deg en gratis prøveperiode, og selv når denne er over, så er tjenesten rimelig for lommeboka di. Da kan du tross alt spare opp pengene du får til overs for å reise på den ferien du virkelig ønsker!

Når du først drar, det være seg om det er inn i Game of Thrones sin verden, eller til andre serier som HBO Nordic byr på, så kan du oppleve å gå i karakterenes fotspor. Dette vil være en uforglemmelig reise, og kanskje skal du ta med deg din beste venn som også er interessert i disse seriene. Du kan selvfølgelig også reise til storbyer og tenke ”der ble den filmen eller episoden filmet”. Det er i det hele tatt en reise inn i serien eller filmen på mange måter, som dessuten gir deg et helt nytt blikk på underholdningen når du en dag kommer tilbake til Norge og ser på HBO Nordic igjen.

Er du klar for en ferie?

Kanskje er din TV serie på HBO Nordic din eneste utflukt fra hverdagen, og det nærmeste du kommer en ferie? Vel, det er i ferd med å endre seg. Nå har du nemlig muligheten til å reise akkurat der du har drømt deg bort i evigheter.

Enten du ønsker å se slettene på Island, eller ørkenen i Marokko, så er utvilsomt Game of Thrones et godt sted å starte dine eventyr. Se dine favorittserier på HBO Nordic, og gjør deg klar for din ferie!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *