Ta med deg computeren uten problemer

Når sommeren endelig kommer skal de fleste mennesker i verden bare slappe av hjemme. Det er fordi de fleste mennesker bor i spennende og varme omgivelser om sommeren. For oss nordmenn blir det riktignok varmere enn midt på vinteren, men det holder ikke for de fleste av oss. Vi vil nemlig ha det enda varmere, og derfor tyr vi til utlandet.

Tross at vi kaller det en ferie, så er det dog bare en ferie fra det grå og kjedelige Norge. Det er nærmest for ingen en ferie fra hverdagen, og vi bringer både PC-er og mobiler med oss, selv på de deiligste strendene i verden. Så lenge det ikke tar helt overhånd så er det dog ikke et stort problem. Vi må jo tross alt være tilgjengelige, og hvem liker vel ikke litt underholdning fra alle appene i vår nye Windows 10 Home? Enten det er musikk eller film, så er det deilig å få en liten dose av dette i ferien. Mange vil nok tenke at det er et problem, men egentlig stammer ikke problemet fra vårt forhold til computere og mobiler.

Problemet her stammer fra det faktum at vi ofte utsetter oss for risiko. For å forhindre at uvedkommende stjeler privat info fra oss i utlandet, så er det viktig å benytte oss av apper som kan sikre oss.

MicVPN beskytter deg på reisen

Nordmenn har et tilsynelatende ganske slapt forhold til sikkerhet. Det er kanskje dog ikke rart, da vi som oftest har ganske sikre forhold hjemme på vårt eget private nett. Når vi dog logger oss på andre sine Wi-Fi nettverk, og det attpåtil i utlandet, så vet vi ikke hva som skjuler seg. Med MicVPN derimot, så kan vi trygt benytte oss av Windows 10 Home, og det uten noen problemer i det hele tatt. Det er fordi MicVPN setter opp et privat nettverk for din computer. I praksis betyr det at selv om du logger på et vidåpent Wi-Fi, så ser det ut i realiteten som om du er pålogget et lukket og privat nettverk.

Dette gjøres ved å maskere din IP-adresse og kryptere all din aktivitet. Selvfølgelig er du ikke på noe privat nettverk, og du bruker bare dedikerte servere. Allikevel vil det virke for tyven, eller andre personer med skumle hensikter, som om du faktisk er umulig å nå.

Et alternativ du vil elske

MicVPN er utvilsomt best på å holde deg sikker, men det finnes også andre bruksområder. Med Windows 10 Home kommer det mange muligheter for underholdning, og vi mennesker elsker tross alt dette. Synd er det derimot når vi reiser til utlandet og ikke får tilgang på selv de norskeste programmene som finnes. Da kan det være gunstig med en VPN som lar oss omgå de geografiske restriksjonene og fortsatt se innhold som vi har retten til å se.

Allikevel er nok den gladeste nyheten fortsatt sikkerheten, for den lar oss lene oss tilbake. Ikke stress neste gang du er ute og reiser. Skaff deg MicVPN i dag for bedre sikkerhet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *